Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Okoličná na Ostrove 4:2 (2:2)
IV. liga, délkeleti csoport, 24. forduló
Dátum:2011-05-07, 16:30
Gólok:13. Kürthy Róbert, 42. Podlucký Michal, 69. Vígh László, 83. Szórád Csaba - 43. min., 45. min.
Sárgalapok:25. Podlucký Michal
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Kökényesi Attila, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Skok Matej, 9 - Uzola István, 10 - Mlynár Gabriel, 11 - Vígh László
Cserék:13 - Kóša Tamás - Mlynár Gabriel (62. perc), 12 - Kosťukevič Vladimír - Kürthy Róbert (73. perc), 14 - Gonzáles Jozef - Uzola István (87. perc)
Játékvezetők:Obeda-Valla-Linet-Gendiar
Nézőszám:700
Értékelés:Szépszámú közönség előtt az eddigi legjobb tavaszi teljesítményt láthatta a komáromi közönség. Több kidolgozott hazai helyzetet láthatottak nézők, az ekeliek egy kicsit sem voltak kapura veszélyesek. 2:0-s állásnál viszont az ekeliek 2 gyors kontrálból egyenlítettek. A második játékrészben nagy komáromi nyomás volt, a gól csak a 69. percben született Vígh jóvoltából. Az előnyt Szórád növelte egy távoli lövéssel, és ekkor eldőlt a járási rangadó sorsa. A meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtott a pálya jobb szélén Kürthy Róbert.
Delta:Izgalmas, jó mérkőzést látott a szépszámú komáromi közönség. Az első félidő utolsó 4 percében három gól is esett, amikor először a 42. percben Podlucký 2:0-ra növelte a hazaiak előnyét, majd a vendégek kiváló csatára Faragó kétszer is betalált, drámaivá téve ezzel a találkozót. A második félidőben fölényben játszott a hazai csapat, és csak idő kérdése volt mikor töri fel a vendégek védelmét. Vígh és Szórád lövései aztán egy újabb lépéssel közelebb vitték a lilákat a bajnoki cím felé.
Nitrianske Noviny:Hostia prišli so zámerom brániť. Od úvodu bola prevaha na strane domácich. Komárno si po pekných akciách vybudovalo dvojgólové vedenie, ale potom dvomi hrúbkami dovolilo hosťom vyrovnať. Druhý polčas sa už odvíjal v jasnej réžii domácich, hostia už vážne Balogha neohrozili.