Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Nový Život 4:2 (0:2)
IV. liga, délkeleti csoport, 26. forduló
Dátum:2011-05-21, 17:00
Gólok:61. Mlynár Gabriel, 67. Mlynár Gabriel, 70. Kóša Tamás, 74. Mlynár Gabriel - 25. min., 39. min.
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Kökényesi Attila, 4 - Kóša Tamás, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Skok Matej, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Vígh László
Cserék:12 - Kosťukevič Vladimír - Szórád Csaba (31. perc), 13 - Mlynár Gabriel - Vígh László (58. perc), 14 - Kršteňanský Zdenko - Kóša Tamás (90. perc)
Játékvezetők:Mokoš-Čulák-Patrovič-Štora
Nézőszám:400
Értékelés:Jól indult a találkozó, jópár komáromi helyzet kimaradt, de a vezetést mégis az illésháziak szerezték, Kökényesi nem tudta megállítani a vendég támadót, aki helyzetét berúgta. Ezután megtorpant a komáromi csapat, bár pont a 2. illésházi gól előtt Vígh hagyott ki egy nagy helyzetet. A félidő végén Szórádot sérülés miatt le kellett cserélni. A második félidőben az vendégek el sem jutottak a komáromi kapuig, de a másik oldalon Kósa még a kihagyhatatlant is kihagyta. Az átütést Mlynár hozta meg, aki 3 góljával megfordította a találkozót. A vezető gólt viszont Kósa szerezte meg, Mlynár pedig bebiztosította a győzelmet. Az utolsó 15 perc már csak mezőnyjáték volt, mindenki a végső sípszóra várt. A második félidő fantasztikus hangulatban telt, a komáromi győzelem pedig teljesen megérdemelt. A meccs után az időjárás- a szakadó eső "fogságba ejtette " pár percre a nézőket. A csapatból ki lehet emelni Kürthyt, aki sokszor elfutott a jobbszélen (amíg hátra nem kellett húzódnia a kényszerű csere miatt), Víghet, aki sokat harcolt, futott és labdákat szerzett, és Mlynárt, aki csereként 3 gólt rúgott.
Delta:A találkozó első negyedórájában akár több góllal is vezethettek volna a lilák, hiszen rendre helyzetbe kerültek csatáraik. Aztán a 25. percben mégis a szemfüles vendégek értek el gólt, majd ugyanez megismétlődött a 39. percben, és 0:2 világított az eredményjelzőn. A második félidőben a vendégek érthetetlenül beálltak védekezni, ami még nyomasztóbbá tette a hazai fölényt. Aztán jött egy szerencsés csere a hazaiaknál, és a pályára lépő Mlynár háromszor is betalált.
Nitrianske Noviny:V prvej štvrťhodine spálil líder viaceré tutovky, a tak prišiel trest. Po dvoch brejkoch podbehli dlhé lopty zadáci Komárna. Skóra otváral z nájazdu Z. Németh a po prelobovaní brankára zvýšil P. Németh. Zlom sa nastal až po príchode Mlynára, ktorý hneď znížil po spätnej prihrávke Uzolu. Lahôdkou bola aj víťazná hlavička Kósu do horného rohu.