Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Neded 1:2 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 28. forduló
Dátum:2011-06-05, 17:00
Gólok:23. Mlynár Gabriel - 68. min., 89. min.
Sárgalapok:66. Nagy József
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Mlynár Gabriel, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Skok Matej, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Vígh László
Cserék:12 - Kóša Tamás - Uzola István (32. perc), 14 - Kökényesi Attila - Kürthy Róbert (34. perc), 13 - Kršteňanský Zdenko - Mlynár Gabriel (73. perc)
Játékvezetők:Miksa-Ondruš-Laco-Lipták
Nézőszám:500
Értékelés:Elég dinamikusan indult a találkozó, sok mozgással, kevés szabálytalansággal. A gólig ugyan nem volt nagy komáromi helyzet, de a hazaiak játszottak fölényben. A gólt Kürthy jobboldali belőtt labdájából Mlynár szerezte. Ekkor úgy nézett ki nem lesz gond a győzelemmel. Néhány perc múlva viszont a két legaktívabb játékos Uzola és Kürthy is megsérült, így cserélni kellett. Utána gyakorlatilag meghalt a komáromiak támadójátéka. A második játékrészben Kósának volt egy óriási helyzete, de az kimaradt. A negyediek ugyan nem alakítottak ki fölényt, de egy távoli szabadrúgásból egyenlítettek. Ekkor még Nagynak lett volna lehetősége a vezetés megszerzésére, de ehelyett Negyed rúgott gólt, Balogh kapus kezéből csúszott ki a labda. A második játékrészben Komárom alig tudott helyzetbe kerülni, jobbára csak magas labdákkal próbálkoztak, aminek semmi eredménye sem volt.
Delta:A komáromi lilák kezdik izgalmassá tenni a bajnokság végét, hiszen hazai pályán szenvedtek vereséget az egyébként remek erőt képviselő negyediektől.
Nitrianske Noviny:Prvé dejstvo bolo v réžii lídra. Komárno predvádzalo pekné kombinačné akcie, no ujali sa iba jedna, ktoru v 24.min. zakončil Mlynár. Sruhému gólu v Hrdinovej sieti zabránila obrana hostí na bránkovej čiare. Po zmene strán však dvakrát chyboval Balogh a Neded zdramatizoval boj o postup.