Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - MŠK Thermál Veľký Meder 5:0 (2:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 30. forduló
Dátum:2011-06-19, 17:00
Gólok:9. Kóša Tamás, 35. Kóša Tamás, 59. Skok Matej, 75. Kosťukevič Vladimír, 85. Mészáros Ádám
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Kökényesi Attila, 3 - Mlynár Gabriel, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Skok Matej, 9 - Kóša Tamás, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Vígh László
Cserék:14 - Kürthy Róbert - Lérant Peter (63. perc), 12 - Mészáros Ádám - Mlynár Gabriel (68. perc), 15 - Kosťukevič Vladimír - Kóša Tamás (73. perc)
Játékvezetők:Forró-Pintér-Vajíček-Schmidt
Nézőszám:850
Értékelés:Az elejétől fogva nem férhetett kétség a komáromi győzelemhez, csak az arány volt kérdéses. Az első játékrészben Kóša 2 fejesgóljával szerzett vezetést a hazai gárda, majd a második játékrészben az aktív Skok növelte 3-ra az előnyt. Ezután Kosťukevič gyönyörű átemelése esett be a kapuba, majd Mészáros tanítani való egyéni akciója után lőtte be az 5. gólt. Ekkor már nem volt kérdés, hogy Komárom a bajnok csapat, és néhány percen belül kezdetét vette az ünneplés. A szövetség elnöke adta át a serleget a csapatkapitánynak, majd hosszú percekig vastapssal jutalmazta a közönség a csapatot.
Nitrianske Noviny:Hráči Komárna nechceli nič nechať na náhodu. V 8.min. sa lopta po rohu odrazila pred T.Kóšu, ktorý nekompromisne zakončil. Ten istý hráč pridal do prestávky ďalší kus a o postupe sa hovorilo čoraz hlasnejšie. Po nej sa ešte presadil Skok a dvaja striedajúci mladíci, po konečnom hvizde vypukli veľké oslavy.