Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - MŠO Štúrovo 4:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 1. forduló
Dátum:2009-08-01, 17:00
Gólok:35. Nagy Jenő, 51. Nagy Jenő, 59. Kosťukevič Vladimír, 71. Kosťukevič Vladimír
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
4 - Mačanský Tamás, 6 - Kökényesi Attila, 3 - Lőrincz Lóránt, 5 - Wilson Speck Eugen, 7 - Podlucký Michal,
8 - Kršteňanský Zdenko, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Boros Péter, 9 - Nagy Jenő, 2 - Kosťukevič Vladimír
Cserék:13 - Paulík Daniel - Kršteňanský Zdenko (75. perc), 14 - Koky Dávid - Nagy Jenő (83. perc)
Játékvezetők:Pucher-Studený-Božík-Gendiar
Nézőszám:300
Értékelés:A meccs elején mindössze Kršteňanský bombája volt említésre méltó, majd a gól után megélénkült a meccs, több nagyobb komáromi helyzet is volt- többek között Gonzáles szabadrúgása, ami a kapufán csattant. A második félidő is jól kezdődött, Nagy Jenci 20 méterről szabadrúgásból talált be. A következő két gólnál mattolva volt a párkányi védelem, Kosťukevičnek "csak" be kellett gurítania a labdát. Eldőlt a meccs, bár a végére alábbhagytak a hazai támadások. Összességében megérdemelt a hazai győzelem ilyen arányban is. Gonzáles és Nagy helyet kapott a "hét csapatában" is
Delta:Néhány évet ugyan várni kellett a sok éven át közönségvonzó rangadóra, de ez az új találkozás a lilákra nézve volt örömtelibb. Nemcsak az eredmény miatt, inkább a játék volt az, aminek hosszú idő után örülni lehetett. A szinte csak komáromi nevelésből álló KFC valóban nagyszerűt produkált ezen a találkozón. Már az első félidőben padlóra küldhette volna ellenfelét, de a szép, gördülékeny játék sem hozta meg gyümölcsét. Nagy Jenő fejesgólja aztán egyfajta nyugalmat kölcsönzött játékostársainak. A második félidőben lőtt még egy védhetetlent is úgy jó 20 méterről, és innen kezdve már csak a gólarány volt a kérdéses. A fiatal, szemfüles Kosťukevič végül mindent elintézett, hiszen csodaszép akciók végén, mindig a legjobb helyen volt, aminek a párkányiak bizony nem örültek. Pedig így is elfogadható vereséggel távoztak a komáromi stadionból. Az érsekújvári főpróbán nyújtott teljesítmény tehát nem volt véletlen, a komáromi szurkolók így bizakodva nézhetnek az éppen megkezdődött bajnokság elé.
Nitrianske Noviny:Prvopolčasovú územnú prevahu nedokázali domáci využiť na výraznejší tlak, ujalo sa iba Nagyove zakončovanie hlavou. Od 51. min., keď Nagy zakrútil loptu bod brvno, už bolo na ihrisku iba jedno mužstvo. Vladimír Kosťukevič neskor ešte prikrásil výsledok po akciách Gonzálesa a aktívného Nagya.