Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:ŠK Šurany - KFC Komárno 1:2 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 2. forduló
Dátum:2009-08-09, 17:00
Gólok:12. min. - 59. Podlucký Michal, 76. Nagy Jenő
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
4 - Mačanský Tamás, 6 - Kökényesi Attila, 3 - Lőrincz Lóránt, 5 - Wilson Speck Eugen, 7 - Podlucký Michal,
8 - Kršteňanský Zdenko, 2 - Kürthy Róbert, 11 - Boros Péter, 9 - Nagy Jenő, 10 - Kosťukevič Vladimír
Cserék:12 - Bazinský Miroslav - Kosťukevič Vladimír (78. perc), 13 - Paulík Daniel - Nagy Jenő (89. perc)
Játékvezetők:Janus-Ondruš-Sliepka-Didek
Nézőszám:250
Értékelés:Egy kapu előtti keveredeésből hamar megszerezte a vezetést a hazai csapat, de szinte rögtön utána Kršteňanský lövése a kapufán csattant- maradt az 1:0. Az első félidőben még Nagy Jenőnek volt egy jó levése, ám az éppen mellé szállt. A második játékrészben Wilson szabadrúgása után sikerült kiegyenlíteni, majd Kosťukevič találta el a kapufát, de az ismétlésnél már Nagy Jenci nem hibázott. A változatosság kedvéért volt még egy kapufánk. A végére eléggé beszorultunk, de komolyabb helyzete nem volt a surányiaknak. A végére még maradt egy nagy hazai helyzet- a komáromi védők a gólvonalról vágták ki a labdát. Összességében megérdemelt a vendég győzelem- ezt sportszerűen néhány hazai néző is elismerte.
Delta:A Gonzáles nélkül pályára lépő lilák, az első félidőben nem igazán játszottak jól, így a hazai vezetés teljesen megérdemelt volt. Aztán a félidei fejmosást követően, a második félidőre egy teljesen új KFC futott ki a pályára. A két gólon kívül lőttek még négy kapufát, és szinte szóhoz sem engedték jutni az addig domináló hazaiakat. Ezen a mérkőzésen Boros nyújtott kiemelkedő teljesítményt, aki befutotta az egész pályát, és remekül indította játékostársait.
Nitrianske Noviny:Dominanciu Šuruian v prvej štvrťhodine podčiarkol Cagáň, keď po trme-vrme zavesil loptu pod brvno. Potom sa hra vyrovnala a v 59. minúte i skóre, keď Podlucký bol v správnom čase na správnom mieste. Smolný zápas pre domácich zavŕsil Nagy prízemnou strelou.