Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Imeľ 1:0 (0:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 3. forduló
Dátum:2009-08-15, 17:00
Gólok:78. Kürthy László
Sárgalapok:59. Bazinský Miroslav
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
4 - Bazinský Miroslav, 6 - Kökényesi Attila, 3 - Lőrincz Lóránt, 5 - Wilson Speck Eugen, 7 - Podlucký Michal,
8 - Kršteňanský Zdenko, 11 - Untermayer István, 2 - Kürthy Róbert, 9 - Antunovič Goran, 10 - Kosťukevič Vladimír
Cserék:15 - Kürthy László - Kosťukevič Vladimír (58. perc), 14 - Untermayer Patrik - Untermayer István (77. perc), 13 - Paulík Daniel - Kürthy Róbert (81. perc)
Játékvezetők:Caňo-Obertová-Hagara-Rosipal
Nézőszám:350
Értékelés:Jól indult a meccs, a komáromiak sok helyzetet kidolgoztak, az ímelyiek két kapufát rúgtak. Aztán úgy félóra elteltével leült a meccs. A másodikfélidő sem hozott nagy játékot, egy kapu előtti kavarodásból sikerült győznünk.
Delta:KFC támadásokkal és helyzetekkel telt el a találkozó első 5 perce, de ez első igazi gólveszélt a vendég Nagy szabadrúgása jelentette a 9. percben. Jó 25-30 méterről a felső lecet találta telibe. Egy perccel később a Slovanból visszatérő Antunovič lőtt kapufát, de egy a 19. percben ismét Nagy lövése csattant a kapufán. Kapáslövése most a bal kapufáról pattant vissza a mezőnybe. ...A hazai csapat játszott enyhe mezőnyfölényben, és valamivel több helyzetet dolgozott ki.... a 32. percben mégis a vendégek szerezhettek volna gólt. Bazinský védelmi hibáját követően már csak a szerencse menthette meg a KFC hálóját. És megmentette!... A második félidőben valamelyest visszaesett az egyébként addig sem különösen nagy iram.... Már-már el lehetett volna könyvelni a rangadókra oly jellemző döntetlent, amikor egy hazai támadásnál a vendégek védelme fatális hibát vétett. A 77. percben, az addig szinte hibátlanul játszó Haris egy pillanatra elveszítette az uralmát a labda felett, Kürthy L. csapott le rá, és a tehetetlen Rom alatt a kapu közepébe bombázott....
Nitrianske Noviny:Hostia vybehli na domácich nebojácne, Nagy nastrelil žrď aj brvno. Komárno postupne zobralo taktovku zápasu do svojich rúk, trikrát Antunovič a raz Kršteňanský však sieť nerozvlnili. Imeľská obrana, výborne dirigovaná Harisom, dokázala odolávať do 78.min., keď po nedorozumení obrany rozhodol šťastním gólom striedajúci žolík L.Kürthy.