Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Čierny Brod 1:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 6. forduló
Dátum:2009-09-05, 16:00
Gólok:25. Nagy Jenő
Sárgalapok:73. Wilson Speck Eugen
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
4 - Mačanský Tamás, 6 - Kökényesi Attila, 3 - Lőrincz Lóránt, 5 - Wilson Speck Eugen, 7 - Podlucký Michal,
8 - Kršteňanský Zdenko, 10 - Gonzáles Jozef, 2 - Kürthy Róbert, 11 - Kosťukevič Vladimír, 9 - Nagy Jenő
Cserék:15 - Bazinský Miroslav - Podlucký Michal (39. perc), 13 - Kürthy László - Kosťukevič Vladimír (65. perc), 14 - Boros Péter - Kršteňanský Zdenko (81. perc)
Játékvezetők:Čulák-Mokoš-Zachar-Franek
Nézőszám:350
Értékelés:Egész meccsen nagy küzdelem folyt a pályán, elejénmi kezdtünk jobban, de a vendégeknek volt egy nagy helyzete egy gyors szabadrúgásból. A 24. percben elaludt a vendég védelem, Kršteňanský labdát szerzett, betört a 16-oson belülre, ahol szabálytalankodtak vele, Nagy Jenci ezúttal nem hibázott a 11-esnél. Nem sokkal később Podlucký ellen szabálytalankodtak piros lapot érően, a jutalom csak sárga volt. A második félidőben is inkább mezőnyjáték folyt, pár érdekes partjelzői itélettel, de ezek szerencsére nem befolyásolták a végeredményt. A mai napon inkább a védelemnek jutott nagyobb szerep, de jól megoldotta feladatát a hátsó alakzat.
Delta:Gyenge színvonalú, bár küzdelmes találkozón szerencsés győzelmet arattak a lilák. A 24. percben Zd. Kršteňanský lerántásáért ítélt jogosan büntetőt a játékvezető, amelyet Nagy értékesített. A játék alapján a vendégek megérdemelték volna a döntetlent, de az ő játékuk is sok kívánni valót hagyott maga után.
Nitrianske Noviny:Prvý polčas sa hral vo veľmi dobrom tempe. Domáci predvádzali pekné akcie a hrozili aj Gonzálesovými štandartkami. Jediný presný zásah padol z bieleho bodu, keď po nedorozumení v 16-ke faulovali hostí Kršteňanského. Po prestávke sa Broďania snažili nakopávať dlhé lopty, čo však k vyrovnaniu neviedlo.