Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Kolárovo 0:1 (0:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 8. forduló
Dátum:2009-09-19, 15:30
Gólok:80. min.
Összeállítás:1 - Bató Tamás,
4 - Bazinský Miroslav, 6 - Kökényesi Attila, 3 - Lőrincz Lóránt, 5 - Wilson Speck Eugen, 7 - Podlucký Michal,
8 - Antunovič Goran, 10 - Gonzáles Jozef, 2 - Kürthy Róbert, 11 - Kosťukevič Vladimír, 9 - Nagy Jenő
Cserék:13 - Kürthy László - Kosťukevič Vladimír (59. perc), 14 - Untermayer István - Podlucký Michal (66. perc), 15 - Mačanský Tamás - Kürthy Róbert (83. perc)
Játékvezetők:Valla-Baňár-Petránek-Čornák
Nézőszám:350
Értékelés:Aki lemaradt az első félidőről, semmit sem mulaszott el, az utolsó percben volt egy veszélyes Podlucký fejes. Bár mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, csak helyzetecskékig jutottak, a gútaiak még eddig sem. A második félidőben volt egy nagy Antunovič helyzet, majd a kipattanó labdát Kürthy László kotorhatta volna be a kapuba, de ez nem sikerült. Ezenkívül még volt egy érdekes szituáció a gútai 16-oson belül, amikor szintén Kürthy került a földre érdekes módon. A hidegzuhany pedig a végefelé jött, egy védhető lövésből kaptunk potyagólt (ezenkívül egyetlen-egy lövést kellett hárítania a kapusnak az egész meccsen). Talán Kökényesit és Podluckýt lehet megdícsérni, előbbi sokszor, szépen szerelte a gútai támadókat, Podlucký pedig a középpályán adott jó passzokat.
Delta:Küzdelmes, de nagyon alacsony színvonalú mérkőzés, amelyen a vendégek egy szerencsés, bár látványos góllal raboltak pontokat a liláktól. A találkozó 80. percében Máté P. úgy jó 35 méterre a hazai kaputól indítani szerette volna valamelyik játékostársát, de mivel senki nem indult, ellőtte a labdát a KFC kapuja felé. A jól eltalált lövés, az egyébként debütáló (?) Bató keze mellett a hálóban landolt. A mérkőzés enyhe hazai fölényben zajlott, a döntetlen igazságosabb lett volna.
Nitrianske Noviny:V prvom polčaase si KFC vypracovalo iba jedinú šancu, Podlucký v 45.min. zblízka hlavou minul. Hostia umnou hrou v obrane eliminovali centre domácich, ktoré nenachádzali adresátov. O troch bodoch rozhodol odkop P.Mátého asi z 35 m, ktorý skončil na prekvapenie všetkých prítomných za Batóovým chrbtom.