Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC ViOn Zlaté Moravce B 1:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 10. forduló
Dátum:2009-10-03, 14:30
Gólok:20. Nagy Jenő
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Untermayer István, 3 - Lőrincz Lóránt, 4 - Bazinský Miroslav, 5 - Kürthy Róbert, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Kosťukevič Vladimír, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Nagy Jenő, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Boros Péter
Cserék:13 - Kürthy László - Boros Péter (70. perc)
Játékvezetők:Sladek-Valla-Linet-Babic
Nézőszám:200
Értékelés:Jobban kezdett Komárom, voltak helyzetek is, bár az első óriási ziccer a vendégeké volt, szerencsére elgurult a labda a kapu előtt (az eset előtt a labda elhagyta a játékteret, de a partjelző ezt nem jelezte). Aztán egy gyönyörű Gonzáles beadást Nagy Jenő fejelt a kapuba. Utána Borosnak volt egy nagy helyzete, ezenkívül Nagy szerezhetett volna még gólt. A második félidőben Kürthy Lászlónak volt a legnagyobb helyzete, de Nagy Jenci is lett volna alkalma gólt rúgni (mellesleg sorozatosan lesen állt, amivel sokszor akadályozta a hazai támadásokat). Az aranyosmarótiaknak nagy helyzetük ismét egy olyan szituációból volt, amikor már a labda kint volt, de a bíró úr ezt nem vette észre (ezenkívül még jópár nagy tévedése volt). A közepes színvonalú találkozót megérdemelten nyerte a KFC, nagyobb koncentrációval lehetett volna 2:0 vagy 3:0.
Delta:Nem volt magas színvonala a találkozónak, viszont izgalmakból ismét kijutott bőven a szurkolóknak. A lilák lényegesen több góllal is megterhelhették volna a marótiak hálóját, de "csak" Nagy fejesgóljának örülhettek az első félidőben. Különösen Gonzáles remek játéka volt szembetűnő, akit a vendégek csak szabálytalanságok árán tudtak elválasztani a labdától.
Nitrianske Noviny:Domáci hrozili štandardkami, no ani jedna sa neujala. V.20.min. však nacentroval Gonzáles do veľkého vápna a Nagy hlavou rozvlnil sieť. Hostia mohli zrovnať Studeným, jeho pokusu chýbala väčšia presnosť. Zvýšiť vedenie sa po prestávke nepodarilo Borosovi ani Nagyovi, body napriek tomu zostali v Komárne.