Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Slovan Šahy 5:0 (3:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 22. forduló
Dátum:2010-04-24, 16:00
Gólok:8. Antunovič Goran, 25. Antunovič Goran, 29. Antunovič Goran, 59. Kršteňanský Zdenko, 72. Antunovič Goran
Sárgalapok:51. Podlucký Michal
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Wilson Speck Eugen, 3 - Bazinský Miroslav, 4 - Untermayer István, 5 - Kürthy Róbert, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Untermayer Patrik, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:12 - Kosťukevič Vladimír - Kürthy Róbert (67. perc), 13 - Kürthy László - Kršteňanský Zdenko (77. perc)
Játékvezetők:Mokoš-Meluš-Čulák-Štora
Nézőszám:200
Értékelés:A hazai győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben, a vendégek egyetlen nagy lehetősége a meccs végén volt egy szabadrúgásból, ami a kapufán csattant. Az első gólnál nagyott hibázott a vendég védelem, amit Antunovič használt ki, majd a másodiknál Gonzáles adta a labdát ismét Antunovič fejére, a harmadik gól szintén Antunovičé volt egy szép lövés után, majd a 4. gólnál ő adta be a szögletet, amiből gól született. Egyébként a mérkőzés színvonala közepes volt, egy-egy szép komáromi akcióval.
Delta:Öt góljuk mellet még rengeteg helyzetet elpuskáztak a komáromi lilák. Szinte végig ők támadtak, ellenfelük ugyanis alig ütötte meg a IV. liga színvonalát. Pontosabban, meg sem közelítette azt. Ami a legjobban melengette a KFC szurkolók szívét, az Goran Antunovič játéka volt. Négy gólján kívül lőtt egy kapufát is, de magával ragadta az egész csapatot, és ez volt a találkozó legnagyobb poztívuma.
Nitrianske Noviny:Na ihrisku kráľovalo jedno mužstvo. Domáci mali šancí ako na bežiacom páse a súpera do ničoho nepustili. Všetky góly do Koncovej brány padli po pekných kombináciach a mohlo byť aj viac.