Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FK Kolárovo - KFC Komárno 4:0 (2:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 23. forduló
Dátum:2010-05-02, 16:30
Gólok:10. min., 33. min., 54. min., 68. min.
Sárgalapok:11. Kosťukevič Andrej, 33. Wilson Speck Eugen, 90. Bazinský Miroslav
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Wilson Speck Eugen, 3 - Bazinský Miroslav, 4 - Untermayer István, 5 - Kürthy Róbert, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Untermayer Patrik, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:12 - Kosťukevič Vladimír - Untermayer Patrik (46. perc), 13 - Kürthy László - Gonzáles Jozef (65. perc)
Játékvezetők:Laco-Grolmus-Miksa-Nagy
Nézőszám:300
Értékelés:Rögtön az elején Kürthynek volt egy nagy lehetősége, majd Antunovičnak is, de ezek kimaradtak, a gútaiak pedig már 2:0-ra vezettek. Aztán Antunovičnak volt még egy nagy kapufája, tehát az első félidő a játék képe alapján döntetlen is lehetett volna, főleg hogy a gútai gólok könnyen elkerülhetőek voltak. A második játékrészben Kosťukevič szépíthetett volna, helyette már 3:0 volt az eredményjelzőn. A végén már hiába próbálkoztak a komáromiak, semmi sem jött össze. A hazai győzelem megérdemelt volt talán, de az aránya nem tükrözi a játék képét. Sajnos ma nem volt átütőerő a támadójátékban, és 2-3 játékos elég gyengén teljesített a középpályán és a csatársorban. Másik sajnálatos dolog pedig az volt, hogy a játékvezetők elég sokat "tévedtek" a hazaiak javára, főleg ami a leshelyzeteket illeti.
Delta:Jó színvonalú mérkőzést vívott a két rivális csapat. Inkább az első félidő bővelkedett helyzetekben mindkét oldalon, és egyáltalán nem úgy festett, hogy a hazaiak ilyen súlyos vereséget mérnek a komáromi lilákra. Mezőnyben ugyanis teljesen kiegyenlített volt a játék, de Molnár a hazaiak kapusa remek teljesítményt nyújtott. A második félidőben a hazaiak kerültek fölénybe, több helyzetet is kidolgoztak, és ebből kettőt sikerült is értékesíteniük. A játék képe alapján ugyan nem érdemelt ilyen súlyos vereséget a KFC, a hazai győzelem azonban mindenképpen megérdemelt. Egy igazi rangadó volt!
Nitrianske Noviny:V 17.min sa vydal na sólo z polovice ihriska Csillag, ktorého fauloval A.Kosťukevič, ponechanú výhodu zužitkoval Kertész. Polčasový stav určil po spolupráci Kertésza s Glofákom J.Lovász. Domáci neskor ovládli hru, pridali pekné góly, pridali pekné góly, pri dvoch šanciach hostí vynikol aj Molnár.