Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Slovan Levice 1:2 (0:1)
IV. liga, délkeleti csoport, 26. forduló
Dátum:2010-05-22, 17:00
Gólok:60. Antunovič Goran - 44. min., 72. min.
Sárgalapok:69. Gonzáles Jozef
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Mačanský Tamás, 3 - Nagy József, 4 - Kosťukevič Vladimír, 5 - Kürthy Róbert, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Untermayer Patrik, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:14 - Boros Péter - Mačanský Tamás (35. perc), 13 - Pásztor Ferenc - Untermayer Patrik (71. perc), 12 - Kürthy László - Nagy József (73. perc)
Játékvezetők:Puna-Fabián-Dohán-Kéry
Nézőszám:300
Értékelés:Az első félidőben a lévaiak 3 kapufát is rúgtak, amelyikből egy gól is lett. A hazaiak erre csak helyzetecskékkel tudtak válaszolni, sok elképzelés nem volt a támadásokban. A második játékrészre harciasabban jöttek a ki a komáromiak, egy szép Kökényesi átadás után Antunovič egyenlített. Ezután egy 10 percre sikerült is átvenni a játék irányítását, de újabb gól nem született. Ellenben a vendégek egy elég nagy védelmi hiba után újra vezetést szereztek. A gól után már inkább csak az időhúzás volt jellemző, de a végére maradt még izgalom, Kürthy Róbert lövése csattant a hosszabítás végén a lévaiak bal kapufáján. A vendégek megérdemelten nyertek, bár ilyen teljesítménnyel azért gondjaik lehetnek a 3. ligában. A meccs utolsó 20 percére újoncként beállt Pásztor Feri, aki néhányszor be tudta csapni az ellenfél játékosait, ígéretes erősítésnek tűnik a jövőben!
Nitrianske Noviny:Levice útočiace na post lídra prišli aj do Komárna s vidinou bodového zisku. Už od úvodu sa hral kvalitný futbal, v ktorom hostia v závere prvého dejstva išli do vedenia. V druhom dejstve sa domácim podarilo vyrovnať Antunovičom, ktorý mohol aj zvýšiť vedenie, ale jeho hlavička si cieľ do brány nenašla. Napokon to boli hostia, ktorí po chybe obrany zásluchou teču Mlynára zaslúžene zvíťazili.