Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FC Slovan Galanta - KFC Komárno 5:4 (2:1)
III. liga, Nyugat, 9. forduló
Dátum:2015-10-03, 14:30
Gólok:14. min., 30. min., 48. min., 62. min., 69. min. - 8. Mészáros Mihály, 54. Zvoncsár Patrik, 77. Uzola István, 90. Kováč Peter
Sárgalapok:45. Zvoncsár Patrik, 59. Baksics Ákos
Piroslapok:28. Kosťukevič Andrej
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
3 - Baksics Ákos, 4 - Podlucký Michal, 5 - Adámik Jozef, 14 - Kosťukevič Vladimír, 6 - Cong Peter,
7 - Tóth Tamás, 23 - Szórád Csaba, 18 - Mészáros Mihály, 9 - Uzola István, 10 - Zvoncsár Patrik
Cserék:1 - Kürti Barnabás - Mészáros Mihály (28. perc), 13 - Kuruc Adam - Kosťukevič Vladimír (57. perc), 24 - Kováč Peter - Zvoncsár Patrik (82. perc)
Nézőszám:200
Értékelés:A mérkőzés első perceiben főleg a komáromiaknál volt a labda, egy jobb oldali beívelés után Mészáros Misi meg is szerezte a vezetést. Rögtön utána Tóth éles szögből leadott lövése súrolta a kapufát a hosszú oldalon. Majd jött ismét egy érthetetlen bekapott gól, ahol a komáromi védő nem tudott felszabadítani. Nem sokkal utána egy előrerúgott labdára vetődött rá a komáromi kapus, és esés közben (már a labdával a kezében) eltalálta lábbal a galántai játékos állát, mely után a játékvezető kiállította a kapust, és a hazaiak 11-est rúghattak. Néhány perccel később egy galántai a földön fekvő Congba rúgott, majd miután felugrott el is lökte őt, de a bíró valamiért nem állította ki a hazai játékost. A második játékrészben rögtön góllal kezdtek a galántaiak, szintén egy könnyen elkerülhetőt. Nem sokkal később azonban Zvoncsár révén szépített a KFC, de ezután ismét a hazaiak rúgtak két gólt. Ekkor úgy tűnhetett, hogy eldőlt a találkozó. De nem így történt. A 77. percben Uzola szépített 5:3-ra, majd ugyanő fejelt egy kapufát, majd Adámik fejesét fogta a saroknál a galántai kapus. A mérkőzés utolsó perceiben Kováč kotort be egy labdát a kapuba, de az egyenlítés nem jött már össze. Összességében mezőnyben 10 emberrel is több mint egyenrangú ellenfele volt Galántának a KFC, a hazaiak nagyon jó arányban használták ki a helyzeteiket, így ők szerezték meg a győzelmet.
Kapcsolódó galeria(k):