Hírek, információkMONACObet-Liga - Hétgólos meccsen aratott magabiztos győzelmet a KFC

2024-04-07 22:18:21Hétvégén a Slovan B csapatát fogadta vágsellyei átmeneti otthonában a Komáromi FC felnőtt férfi labdarúgó csapata. A Radványi-legénység láthatóan élvezte a játékot, ami a gólok számán is megmutatkozott, hisz nagyarányú, 5:2-es, sima győzelmet arattak.

A lilák már a 30. másodpercben megszerezték a vezetést. A vendégeknek felocsúdni sem volt idejük, máris egygólos hátrányban voltak, miután a télen igazolt Sylvestr egy párharcot megnyerve Voleskýt hozta játékba remekül, ő pedig meg is szerezte a KFC vezető gólját.Tovább..

MONACObet-liga: Ismét győzött a KFC, visszaszerezte négypontos előnyét a tabellán

2024-04-02 19:45:45Nagypénteken az FK Pohronie (Garammente) csapata ellen lépett pályára a KFC. Miután a második helyen álló Tatran Eperjes korábban a nap folyamán csak döntetlent ért el a Slovan B ellen., a Radványi-legénységnek lehetősége nyílt ismét ellépni kicsit az őket üldöző eperjesiek elől.
Múlt héten már megvillantották a komáromiak, hogy nem véletlenül vezetik a tabellát. A Maniga és az Eperjes elleni "kilengésük" után 3:0-ra verték a fiatal zsolnai csapatot.

Az első komolyabb helyzet a garammentieké volt a 10.Tovább..

MONACObet-liga: Magabiztos komáromi győzelem Zsolna "B" ellen

2024-03-24 18:14:12Magabiztos, 3:0-ás győzelmet aratott hétvégén a Komáromi FC a hetedik helyen álló Zsolna B csapata ellen. A Radványi-legénység ezúttal nem csak szép játékot mutatott, de a helyzetkihasználás sem maradt el.

Jól kezdtek a komáromiak. A szurkolók joggal érezhették, hogy ismét a téli szünet előtti, remek teljesítményt nyújtó csapatukat látják a pályán. Voleský révén már a 6. percben megszerezték a vezetést, majd negyedóra múlva, ismét Voleskýnek köszönhetően már kétgólos volt az előnyük.Tovább..

MONACObet-liga: Értékes pontokat veszített otthon Komárom

2024-03-17 22:15:36Értékes pontokat veszített hazai pályán a Komáromi FC, miután gól nélküli döntetlent játszott Maniga csapatával. Ezzel - és a második Eperjes Zsolna elleni győzelmével - két pontosra csökkent előnye a tabellán a Tatran előtt.

A vágsellyei pályán játszó komáromi gárdának a múlt heti, Eperjes elleni vereség után gyakorlatilag létszükség lett volna a kieséshez közel álló Maniga gyors bedarálása, hogy négypontos előnyüket fenn tudják tartani a második helyen álló Tatran előtt.Tovább..

MONACObet-Liga: Elszenvedte idei első vereségét a Komáromi FC

2024-03-17 22:13:30A nagy rivális Eperjes ellen lépett pályára szombaton a Komáromi FC a MONACObet-Liga 19. fordulójában. A KFC-nek hétpontos előnye volt a második Eperjes előtt, így rendkívül fontos volt, hogy ne csak megőrizze, de növelni is tudja előnyét a Radványi-legénység.

Ez azonban ma nem sikerült. A házigazda eperjesiek már a 7. percben megszerezték a vezetést, és gyakorlatilag végig irányítani tudták a játékot. Bár a KFC-nek is mutatkozott néhány helyzete, nem tudott igazán nyomást gyakorolni az ellenfélre.Tovább..

MONACObet-Liga: Komáromi győzelem Liptószentmiklós ellen!

2024-03-02 18:22:01Győzelemmel kezdte a tavaszi idényt a KFC, mely 2:0-ra kerekedett felül Liptószentmiklós csapatán.

Radványi Miklós vezetőedző a Dlubáč – Šmehyl, Špiriak, Šimko (C), Adayilo, Adamec, Németh, Nagy, Ganbold, Bayemi, Sylvestr összetételű csapatot küldte pályára, míg Laky – Pastorek, Janjič, Turčák, Ovšonka, Tóth G., Voleský, Kmeťo és Eckl a kispadon kaptak helyet.

Az első félidő egyértelműen a komáromiaké volt. Šimko már a 3. percben megszerezhette volna a vezetést, de fejese épp a felsőléc felett száguldott el.Tovább..

MONACObet-Liga: Megkezdi a tavaszi pontvadászatot a Komáromi FC

2024-03-02 18:18:03Nagy reményekkel vág neki a tavaszi idénynek a Komáromi FC. A lilák hétpontos előnnyel teleltek a tabella élén, most pedig mindenki érdeklődve várja, hogy sikerül-e megtartani, vagy esetleg akár növelni is előnyüket.

Míg az eddigi években viszonylag szolid célokat tűztek ki maguk elé a komáromiak, idén a szurkolók és a csapat számára is egyértelmű, hogy a bajnokság megnyerése az elvárás, és ezzel együtt a feljutás a Niké Ligába. Eddig hiányzott az ehhez szükséges infrastruktúra, most azonban a felújítás alatt stadion főpályája már kész, nyárra pedig várhatóan a lelátók is teljes mértékben elkészülnek, azaz megfelelnének a SFZ általi elvárásoknak.Tovább..

A KFC elnöke: Egyelőre minden úgy megy, ahogy megterveztük és megálmodtuk

2024-03-02 18:11:14Tíz éve még a negyedosztályban rúgták a bőrt, most pedig a másodosztály tabellájának élén telelnek a komáromiak. A lilák annak ellenére hozták ősszel a jó eredményeket, hogy minden meccsüket idegenben játszották., hisz stadionjuk felújítása miatt hazai mérkőzéseiknek Vágsellye ad otthont. A komáromi álmokról a Szlovák Labdarúgó-szövetség honlapján beszélgettek Baráth György klubelnökkel, aki megbízatási időszakának tökéletes zárásaként élné meg az első osztályba való feljutást és a felújított stadion átadását.Tovább..

Komárom vs. Komárom - Utolsó téli felkészülési mérkőzését játsza a KFC

2024-03-02 18:10:14Mint ismert, a szlovák országos másodosztály tabellájának élén telet a Komáromi FC. A Radványi-legénység hétpontos előnnyel várja a tavaszi rajtot, miközben szombaton utolsó felkészülési mérkőzését játsza a Komáromi VSE ellen.

A lila-fehér keret csak minimális változásokon esett át a téli szünet alatt, nem sok új arcot jelentettek be, az utolsó név azonban elég hangzatos.

Jakub Sylvestr ugyanis válogatott tapasztalattal rendelkező játékos, így nem csoda, hogy felkeltette a szlovák sportsajtó érdeklődését is leigazolása.Tovább..

Harmadik felkészülési mérkőzésén is győzött a KFC, Novota szerint nagyon jól dolgoznak a j

2024-02-12 19:43:24Szerdán harmadik felkészülési mérkőzését játszotta a Komáromi FC, ezúttal az Opus Tigáz Tatabánya otthonában léptek pályára a lilák. A találkozó előtt Novota János, a komáromiak kapusedzője nyilatkozott a klub YouTube-csatornáján a felkészülésről.

Novota elmondta, hogy a téli szünet után a játékosok kipihenten érkeztek vissza Komáromba. A KFC-nél már elértek a felkészülési idő feléhez, Novota János pedig sikeresnek értékelte az elmúlt hetek munkáját.Tovább..

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.