Hírek, információk



Kezdődik a 2023/24-es szezon

2023-07-29 08:43:17Július 29-én, szombaton 17:00-tól elrajtol a KFC számára is a 2023/2024-es II. ligás bajnoki idény. A tavalyi történelmi eredmény után az idei szezont némileg nehezíteni fogja, hogy a hazai mérkőzések is idegenben kerülnek megrendezésre - Vágsellyén. A keretből távoztak: Štepanovský Peter (Brünn), Szöcs László (Ausztria), Saláta Kornél (ő továbbra is stábtag részese), Matić Goran (utánpótlásban dolgozik tovább), Mészáros András (BVSC), Druga Boris (Tőketerebes), Šurnovský Patrik (Pozsonyligetfalu).
A kerethez érkeztek: Voleský Patrik (FC Kassa), Magda Samuel (FC Kassa), Dlubáč Filip (Podbrezová), Eckl Patrik (Újpest FC), Puska Péter (Vasas), Cagáň Timotej (Érsekújvár).
A keret legidősebb tagja a 1993-as születésű Tóth Gábor, a legfiatalabbak a 2005-s születésű Cagáň, Fekete, Knesz. A jelenlegi keret átlagéletkora 23,6 év.
A szakmai stáb összeállítása nem változott: Radványi Miklós munkáját Czibor Norbert és Saláta Kornél aszisztensedzők és Novota János kapusedző segíti.
A csapat a szereplést Homonnán kezdi, majd 3 hazai (vágsellyei) mérkőzés következik.
Hajrá KFC!