Hírek, információk



Salzburgi U11-es torna

5. helyen végzett a KFC

2018-06-25 06:19:55A KFC U11-es csapata (2007) a hétvégén egy 2 napos nemzetközi labdarúgó tornán vett részt Salzburgban Uzola István főedző, és Taibl David segédedző vezérletével. A focitornán 11ország 20csapata 4csoportba beosztva küzdött a végső győzelemért. A KFC csapata a „B” csoportba került és a következő eredményeket érte el:
1. mérkőzés: KFC KOMÁRNO - SV Austria Salzburg 3:1 (gólszerzők: Boros, Szabó D.,Pelikán)
2. mérkőzés: KFC KOMÁRNO – FC NEUENHOF (svájc) 1:2 (Urbanovsky)
3. mérkőzés: KFC KOMÁRNO – ASV SALZBURG 1:0 (Urbanovsky)
4. mérkőzés: KFC KOMÁRNO – NK JARENINA (szlovén) 2:0 (Urbanovsky, Boros)
Ezzel a három győzelemmel a csapat az első helyen jutott tovább a vasárnapi felső ágba, és az első mérkőzést a szintén Szlovákiából érkező Felsőszeli (Horné Saliby) csapatával vívhatta. A mérkőzés egygólos KFC vereséggel végződött, és így a legjobb esetben is már csak az 5.hely volt a maximum amit elérhetett a csapat. A következő két mérkőzésre egy koncentráltabb és az 5.helyet megszerezni vágyó csapat futott ki a pályára. Ennek megfelelően a következő mérkőzésen a koszovói KF LIRIDONI PODUJEVE csapatán léptek át, így közeledvén az 5.helyhez. A KFC utolsó mérkőzése a tornán a lengyel KS Trojan LADEK-Zdroj csapata ellen volt, melyen 2:1-es győzelem született. A gólokat Nagy Attila és Szabó Dávid szerezték, így bebiztosítva az 5.helyet.
A remek szervezésű tornára a csapatot jó pár szülő is elkísérte, így megteremtve a „hazai környezetet”. Ezzel a szép eredménnyel a KFC 2007-es csapata lezárt egy fejezetet, ugyanis nyártól már egy kategóriával feljebb, az U13-ban folytatják az edzéseket, illetve a már nagypályás 2.ligában rúghatják a bőrt.
Uzola István