Hírek, információk



Küzdelmes mérkőzésen győztek a komáromiak, jöhet a csallóközi derbi!

2023-03-16 16:07:55Küzdelmes mérkőzésen győzte le Homonna együttesét a Komáromi FC, így három ponttal tértek haza a lilák.

A házigazdák már az első percekben könnyen előnyhöz juthattak volna, a szerencse azonban nem állt mellettük. A másik oldalon, az ezúttal fehér mezben játszó komáromiaknak pedig fél órára volt szükségük, hogy komoly helyzetet dolgozzanak ki - a hazaiak kapusa szinte a gólvonalról mentett.

A 40. percben ismét a KFC előtt volt ott a lehetőség, de a homonnai védők menteni tudtak a kapu előtt. Egészen a 70. percig egyik félnek sem sikerült átütő sikert elérnie, ekkor azonban egy szép akciót követően Druga találatával átvették a vezetést a komáromiak.

A lila-fehér szurkolók szinte már zsebben érezhették a három pontot, amikor a 87. percben egy szögletből egyenlítettek a hazaiak. A kékmezes homonnaiak láthatóan nem elégedtek meg az egy ponttal, folyamatosan támadták a komáromiak kapuját az utolsó percekben.

Végül azonban egy komáromi ellentámadás során büntetőt ítélt a játékvezető, Bayemi pedig nem hibázott - 1:2.

A komáromiak ezzel a győzelemmel feljöttek a tabella 3. helyére és csupán 9 ponttal maradnak le a listavezető Eperjestől.


https://www.youtube.com/watch?v=RZuGKpF5vXM

A komáromiak jövő héten, március 18-én 15:00-tól a DAC farmcsapatát, az STK Somorját fogadják a komáromi Városi Stadionban. A somorjaiak 20 forduló után a tabella 7. helyén állnak csupán négy ponttal lemaradva a 3. helyezett komáromiak mögött, így a lilák számára gyakorlatilag létkérdés, hogy ne engedjék győzni ellenfelüket.


A cikkhez kapcsolódó hivatkozások:

Mérkőzés: FK Humenné - KFC Komárno 1:2