Hírek, információk



Fontos pontokat hozott el Tőketerebesről a Komáromi FC

2023-04-09 10:39:55Fontos három pontot gyűjtött be szombaton a Komáromi FC Tőketerebesen a szlovák országos másodosztály aktuális bajnokságának 24. fordulójában. Miután Puhó legyőzte a listavezető Eperjest és Kassa csak ikszelt Zsolna B-csapatával, így a lilák közelebb kerültek az őket megelőző két csapathoz a tabellán.

Az első játékrész nem hozott pontos találatokat. Egyértelműen a vendégek álltak közelebb a gólszerzéshez, akik két tiszta helyzetet is kialakítottak, ezen kívül több veszélyes akciójuk is volt. Az idő múlásával némileg kiegyenlítődött a játék.

A helyzetekben gazdag, ám gólokban hiányos első félidő után Radványi Miklós duplacserét hajtott végre - Mészáros András helyére Štepanovský, Tóth Tibor helyére pedig Bayemi érkezett.

Az 57. percben Bayemi jobbról adta be középre a labdát Ganboldnak, aki fejjel továbbította a labdát Némethnek, ő viszont jó pozíciója ellenére a kapu mellé lőtt.

A 73. percben aztán Ganbold a 16 mögül küldte be ballal a labdát, Bayemi pedig egy fejpárbajt megnyerve megszerezte a KFC győztes találatát.

Az utolsó 20 percben még láthattunk néhány ígéretes komáromi helyzetet, gól azonban már nem esett.

Mai győzelmükkel a komáromiak nemcsak megerősítették pozíciójukat a tabella 3. helyén, hanem az eperjesiek botlásának és a kassaiak egy pontjának köszönhetően közelebb is kerültek a tabellán őket megelőző két csapathoz.

A komáromiak legközelebb április 15-én lépnek pályára a Városi Stadionban, ahol Máriatölgyes csapatát fogadják.

Körkép.sk/KPA


A cikkhez kapcsolódó hivatkozások:

Mérkőzés: Slavoj Trebišov - KFC Komárno 0:1