Hírek, információk



Hétből hét – Kiütéssel győzött a Komáromi FC

2023-09-09 21:43:16Magabiztosan, 4:0-ra győzött szombaton a Komáromi FC. A lilák az FK Pohronie csapatát fogadták Vágsellyén a szlovák országos másodosztály 7. fordulójában. Győzelmükkel a komáromiak továbbra is veretlenek és magabiztosan vezetik a II. liga tabelláját.

A hazaiak már a 13. percben megszerezték a vezetést Bayemi révén. A komáromiak egyértelműen irányították a játékot, a vendégeknek nem sok babér termett. A 40. percben Bayemi már második gólját jegyezte úgy, hogy közben teljesen szétesett a garammentiek védelme.

Két perccel később Voleský veszélyeztetett a vendégek kapujánál, a 43. perctől pedig már létszámfölénybe is kerültek a komáromiak, miután két begyűjtött sárgalap után Bonsut leküldték a pályáról.

A második játékrészben is sikerült megtartaniuk fölényüket a komáromiaknak. A 70. percben Bayemi megszerezhette volna harmadik gólját is, de ajtó-ablak helyzetben végül Rehák kapus hárítani tudott. A 73. percben azonban már nem voltak ilyen szerencsések a vendégek: Bayemi találta meg jól Németh Tamást, aki megszerezte a komáromiak harmadik gólját a mérkőzésen.

A 76. percben kishíján szépíteni tudtak a vendégek, de Barbora lövése a kapufa mellett száguldott el.

A 83. percben Adamec 25 méterről bombázott a kapura, majd Németh Tamás Rehák mozgásával ellentétes irányba küldte a labdát a kapuba. 4:0.

A komáromiak remek formában, magabiztosan haladnak mérkőzésről mérkőzésre, legközelebb szeptember 16-án a pozsonyi Slovan B-csapata ellen lépnek pályára idegenben.


Körkép.sk/KPA


A cikkhez kapcsolódó hivatkozások:

Mérkőzés: KFC Komárno - FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 4:0