Hírek, információk



II. Liga - Németh duplájával szerzett újabb győzelmet a Komáromi FC

2023-10-10 22:08:11Szombat délután hazai pályán, Vágsellyén fogadta Vágbeszterce csapatát a Komáromi FC a szlovák országos másodosztály 11. fordulójában.

A KFC bár dolgozott ki helyzeteket, ezek egyike sem volt túl veszélyes. Az első komoly KFC-helyzetre a 40. percig, az első gólra pedig a 43. percig kellett várnia a futballszerető közönségnek.

Először Horodník centere érkezett tökéletesen Ganbold fejére, Hodál azonban remekül remekül reagált, majd Voleský indításából Bayemi adta középre Némethnek, akinek lövését már nem tudta védeni a vendégek kapusa.

A második játékrészben némileg összeszedettebben játszottak a hazaiak. A 67. percben nagyjából 20 méterről lőtt szabadrúgásgóllal növelte kettőre a KFC előnyét Németh Tamás.

A 85. percben a frissen csereként érkező Puska kishíján rögtön gólt szerzett, Hodál azonban védeni tudott.

Az eredmény így már nem változott, a KFC pedig sikeresen megőrizte veretlenségét és vezető helyét a tabellán, ahol Puhó mai veresége után már 6-pontos az előnye.

Radványi Miklós a mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy bár az eredménynek örül, a játékkal nem volt elégedett. Elmondása szerint játékosai nem tudták felvenni a ritmust, és bár voltak helyzeteik, azok a két gól kivételével kiaknázatlanok maradtak. Úgy vélte, hogy csapata játéka elmaradt a várakozásaitól, az eredmény miatt azonban így is elégedett lehet.

A KFC legközelebb a tabellán őt követő Puhó otthonába látogat, majd egy héttel később hazai pályán fogadja Tőketerebes csapatát.

Hétközben sorsoltak a Slovnaft Cupban is, így kiderült, hogy a komáromiak október 25-én az MSK Fomat Túrócszentmárton csapata ellen lépnek pályára a kupasorozat 4. fordulójában.

Körkép.sk/KPA


A cikkhez kapcsolódó hivatkozások:

Mérkőzés: KFC Komárno - MŠK Považská Bystrica 2:0