Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:OTJ Palárikovo - KFC Komárno 0:2 (0:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 5. forduló
Dátum:2013-09-01, 16:00
Gólok:37. Szórád Csaba, 71. Szegedi Róbert
Sárgalapok:23. Nagy József, 51. Szórád Csaba, 90. Rapčan Tomáš
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 6 - Szabó Marek, 8 - Németh Zsolt, 5 - Kökényesi Attila,
7 - Nagy József, 16 - Szórád Csaba, 11 - Gonzáles Jozef, 13 - Csonka Árpád, 14 - Szegedi Róbert
Cserék:12 - Kóša Tamás - Gonzáles Jozef (64. perc), 17 - Gelle Štefan - Csonka Árpád (75. perc), 9 - Uzola István - Szegedi Róbert (83. perc)
Játékvezetők:Santa-Kalčík-Vyskoč-Hrmoník
Nézőszám:350
Értékelés:Az első játékrész elején felváltva voltak fölényben a csapatok, de főleg a 16-osok között zajlott a játék. Nagy helyzete a hazaiaknak volt, a sarokra tartó fejest Kostoláni hatástalanította. A 30. percben a hazaiak szabálytalankodtak Csonka ellne, a megítélt büntetőt Szórád értékesítette. Innentől a hazaiak durvábban játszottak, elkövettek néhány durva szabálytalanságot, de gólt lőni nem sikerült. A második játékrészben szintén váltakozó volt a játék, a hazaiak számos szabadrúgást kaptak a vendég kapu előterénél, az egyik lövést Kostoláni tornázta ki a sarokból. A másik oldalon egy szép akció végén Kökényesi adott be, Szegedinek egy picit magas volt a labda, de a másik oldalon visszaszerzett labdát másodjára már a kapuba jutatta. A hazaiak próbálkoztak, ám igazán nagy ziccere a KFC-nek volt, Kóša szerzett labdát, egyedül tört kapura, de lövése a kapufáról kipattant, így maradt a 0:2.
Delta:Remek játékkal próbálta feledtetni múlt heti hazai kisiklását a KFC. Koncentrált, pontos játékukkal helyenként az őrületbe kergették a vendéglátókat, akik a mérkőzés folyamán szinte nem is jutottak el helyzetekig, vagyis... Szórád gólja után a mérkőzés játékvezetője igyekezett hazai szabadrúgásokkal kompenzálni azt a büntetőt, amit nem lehetett nem megadni, ekkor viszont a vendégek kapusa, Kostoláni hajtott végre néhány bravúrt. Szegedi gólja után tovább növelhette volna előnyét a KFC, de a remekül játszó Kóša óriási lövése a kapufán landolt. Nem csoda, hogy a nézőtéren helyet foglaló szurkolói csoport tagjai óriási ünneplésben törtek ki, és a pályát elárasztotta a piros-sárga-zöld füstfelhő. Komárom volt a nyerő pályán és azon kívül.