Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ KOVO Beluša 1:0 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 16. forduló
Dátum:2014-03-08, 14:30
Gólok:76. Kóša Tamás
Sárgalapok:70. Rapčan Tomáš
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 5 - Adámik Jozef, 8 - Németh Zsolt, 11 - Gonzáles Jozef,
7 - Nagy József, 16 - Szórád Csaba, 17 - Antunovič Goran, 6 - Tóth Tamás, 12 - Kóša Tamás
Cserék:10 - Molnár Peter - Tóth Tamás (46. perc), 9 - Uzola István - Gonzáles Jozef (80. perc), 2 - Rigó Gyula - Kóša Tamás (90. perc)
Játékvezetők:Kozolka-Cabaj-Žifčák-Kysel
Nézőszám:250
Értékelés:A kevés néző előtt lejátszott tavaszi nyitányon nem láthatott szép játékot a közönség. Az első félidőben Antunovič kapufája és Szórád kihagyott büntetője említésre méltó. A második továbbra sem alakult ki folyamatos, szép játék. A gól Adámik lábában volt Szórád beívelése után, majd a gól ugyancsak Szórád passza után született, A teljesen egyedül álló Kóša közelről talált a kapuba. Küzdelmes mérkőzésen sikerült itthon tartani a 3 pontot.
Teljes mérkőzés és interjúk: http://www.kraliktv.blogspot.sk/2014/03/kfc-belusa-10.html
Delta:Az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszott a hazai csapat. Antunovič a kapufát is eltalálta szabadrúgásból, majd Szórád Csaba hibázott el egy jogos tizenegyest. Az ellenfél szívósan védekezett, próbálta őrizni az egy pontot. A második félidőre viszont felpörögtek a hazaiak. Helyzet helyzetet követett, Szórád is megkóstoltatta a lasztival a kapufát. Végül a hetvenedik percben Kóša kotort be egy lecsorgó labdát a hálóba. A bellusiak nem gyakran jutottak el a hazai kapuhoz, de azért volt egy érdekes szituáció is: az ellenfél játékosa vagy negyvenről eresztett meg egy távoli lövést. A labda az egyik hazai védőn olyan szerencsétlenül változtatott irányt, hogy az a kapufát, majd Kostoláni kapus fejét követően hagyta el a játékteret. Összességében a jobbik csapat győzött, de sokkal nehezebben, mint ahogy azt előre vártuk. A hazaiaknak jó hír, hogy a bősiek otthon botlottak a Lednické Rovne csapata ellen, így az első helyről várják a folytatást.
Nitrianske Noviny:Už v 2. min. mal veľkú príležitosť domáci útočník Kóša, ale strelil iba do brankára. V 10. min. trestný kop Antunoviča vytlačil brankár hostí Ciesar na brvno. Gólman Beluše mal prsty v najväčšej šanci KFC v prvom polčase, keď šiel zbytočne do stretu s Kóšom v pokutovom území. Nedôraznú strelu z bieleho bodu však kapitánovi domácich Szórádovi zlikvidoval. Na strane hostí sme do prestávky mohli zaregistrovať iba jednu strelu, ktorá však minula bránu. Po zmene strán tlak domácich silnel, ale chýbalo zakončenie. Dobrú príležitosť mala nová akvizícia z Trnavy stopér Adámik, asi z 10 m však zakončoval ledabolo. Komárňania sa predsa len dočkali necelú štvrťhodinu pred koncom, keď krížny strieľaný center Szórada po zemi pred bránu poslal do siete Kóša. Hosťujúca snaha o vyrovnanie priniesla dve strely, s ktorými si Kostoláni poradil.