Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Neded 4:2 (2:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 12. forduló
Dátum:2012-10-20, 14:00
Gólok:1. Faragó Tamás, 24. Faragó Tamás, 52. Faragó Tamás, 86. Antunovič Goran - 16. min., 75. min.
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
12 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 16 - Szórád Csaba, 4 - Podlucký Michal, 7 - Nagy József,
8 - Filipský Petr, 10 - Faragó Tamás, 11 - Antunovič Goran, 14 - Mészáros Ádám, 18 - Bogyai Krisztián
Cserék:5 - Kökényesi Attila - Lelkes Mátyás (19. perc), 17 - Cong Peter - Bogyai Krisztián (59. perc), 2 - Lőrincz Lóránt - Filipský Petr (87. perc)
Játékvezetők:Hádek-Čaladik-Štrba-Franek
Nézőszám:270
Értékelés:Már az első percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, de a vendégek erre még tudtak válaszolni. A negyedi csapaton nem látszott, hogy mindössze 6 pontjuk van, a mérkőzést a komáromiak tették saját maguknak nehézzé, mivel jópár ziccer is kimaradt.
Delta:Faragó mesterhármasával már 3:1 arányban vezettek a lilák, amikor érthetetlenül visszavettek az iramból. A vendégek lassan kezdtek megbátorodni és második góljukkal izgalmassá tették a találkozót. Antunovič remekbeszabott találata után a 85. percben, aztán végleg megnyugodhattak a hazai szurkolók. A vendégek becsületére legyen mondva, hogy a találkozó nagyobb részében, nem engedték a szurkolókban kibontakozni azt az érzést, hogy a tabella utolsó helyezettje játszik a sokkal nagyobb ambíciókat dédelgető, élvonalbeli csapat otthonában.
Nitrianske Noviny:V tomto zápase sa dôstojne rozlúčil so svojou dlhoročnou kariérou hlavný rozhodca Hádek. Domáci mali raketový nástup a už po niekoľkých sekundách im získal vedenie Faragó. Komárno malo veľkú prevahu, avšak na konci prvej štvrťhodiny vyrovnal z ojedinelého protiútoku L. Kalmár. Útočník KFC Faragó bol pri streleckej chuti a v 24. min. strhol vedenie opäť na stranu fialovo-bielych. Hneď po obrátke zavŕšil svoj hetrik. Tento gól však domácich príliš uspokojil. Iniciatívu preberali postupne hostia, ktorí pätnásť minút pred koncom strelili kontaktný gól a KFC sa musel obávať o výsledok. Definitívny pokoj do jeho radov vniesol až v závere peknou strelou k žrdi Antunovič.