Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - SFK Nová Ves nad Váhom 1:0 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 18. forduló
Dátum:2012-03-24, 15:00
Gólok:89. Nagy Jenő
Sárgalapok:51. Lelkes Mátyás, 70. Kökényesi Attila, 77. Gonzáles Jozef
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Kökényesi Attila, 5 - Lelkes Mátyás, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Maron Cyril, 11 - Antunovič Goran
Cserék:13 - Kóša Tamás - Wilson Speck Eugen (59. perc), 15 - Gonzáles Jozef - Maron Cyril (63. perc), 14 - Nagy Jenő - Uzola István (76. perc)
Játékvezetők:Santa-Vajíček-Galo-Novotka
Nézőszám:350
Értékelés:A meccs elején kétszer is a gólvonalról kellett menteniük a komáromi védőknek két vendég szöglet után. Ezután sem volt nagyobb hazai helyzet, sőt az ellenfélnek hagyott ki egy jó helyzetet. A félidő vége felé már adódtak hazai lehetőségek is. A második játékrészben egyből letámadott a komáromi csapat, Uzola 11-est harcolt ki, de Musil kihagyta. Nem sokkal ezután a vendégek kapufáján csattant a labda, illetve Szórád szabadrúgását a sarokból tornázta ki az ellenfél kapusa. Ezután viszont alábbhagyott a hazai nyomás, hosszú percekig nem volt helyzet. Amikor már kevesen reménykedtek a győzelemben, a 88. percben a csereként beállt Nagy Jenő eldöntötte a mérkőzést, így szerencsére nem ismétlődött meg a 2 héttel ezelőtti pontosztoszkodás.
Delta:Csak a találkozó 88. percében lélegezhetett fel a KFC szurkoló, amikor a csereként beállt Nagy Jenő fejjel irányította kapuba a labdát Mészáros (?) jobboldali beadását követően. Addig bizony nem nagyon volt minek örülnie, hiszen a vendégek kezdtek jobban, és két helyzetet is elpuskáztak néhány perc alatt. A második félidőben ugyan feljavult a lilák játéka, helyzeteket is kidolgoztak, de a vendégek foggal-körömmel védték állásaikat. Sőt, amikor a félidő elején Musil büntetőt vétett, minden jel arra vallott, hogy ismét pontrablás lesz Komáromban. Még szerencse, hogy a rutinos Nagy Jenő jó időben volt jó helyen.
Nitrianske Noviny:V prvom polčase sa hostia dvakrát dostali na polovicu domácich, pričom po ich rohovom kope musela obrana KFC odvracať z bránkovej čiary. Komárno mohlo vyhrávať po prvom polčase aj viacgólovým rozdielom, v radoch fialovo-bielych sa však dlho nenašiel ten správny strelec. Po zmene strán sa obraz hry nezmenil. Domáci búšili do svojho súpera, no nastrelili iba brvno a navyše nedokázali skórovať ani z pokutového kopu. Už keď sa zdalo, že KFC si zaknihuje v poradí už druhú bezgólovú remízu na domácom ihrisku na jar, zodpovednosť na seba zobral striedajúci Eugen Nagy, ktorý bol v správnom čase ma správnom mieste a rozhodol tak o tom, že všetky body zostali napokon doma.