Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:MŠK Thermál Veľký Meder - KFC Komárno 0:2 (0:1)
IV. liga, délkeleti csoport, 15. forduló
Dátum:2010-11-06, 13:30
Gólok:14. Lérant Peter, 52. Mészáros Ádám
Sárgalapok:38. Lérant Peter, 83. Vígh László
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Mészáros Ádám
Cserék:12 - Skok Matej - Uzola István (29. perc), 14 - Vígh László - Mészáros Ádám (72. perc), 15 - Wilson Speck Eugen - Kršteňanský Zdenko (81. perc)
Játékvezetők:Formel-Galo-Lérint-Ligocký
Nézőszám:450
Értékelés:Az első perctől kezdve a komáromi csapat fölényben játszott, a megyeriek 35 percig egyszer tudtak átjönni komolyabban a vendég csapat térfelére. A gólra sem kellett túl sokat várni, egy szöglet után Léránt rúgott a léc alá 0:1. Továbbra is a lila-fehér gárda irányított, de gól már nem született. Ellenben egy durva belemenés után Uzola megsérült (kettő csontja eltörött az alkarján- Mihamarabbi felépülést Uzola Istvánnak). A második félidőben tovább folytatódott a komáromi fölény, a 2. gól a harciasan küzdő Mészáros érdeme volt, aki 3 megyeri védő között is rávezette a kapura labdát, viszont a felszabadító rúgás pont Ádámot találta el, és róla pedig a kapura gurult a labda. 0:2. Pár perc múlva volt még egy nagy helyzete Mészárosnak, de az kimaradt, mint a többi lehetőség is. A megyeriek egyáltalán nem voltak veszélyesek a komáromi kapura, Bilkónak talán csak egyszer akadt komolyabb védeni valója. A mai győzelem és az őszi elsőség is teljesen megérdemelt.
Delta:Hozta a várt eredményt a komáromi KFC, így 3 ponttal megelőzve Lévát a tabella élén telelhet. Nagymegyeren mutattak be remek focit a lilák, és magabiztosan nyerték a találkozót.
Nitrianske Noviny:Zápas začal minútou ticha za bývalého predsedu TJ Ľudovíta Stankoviča. Od úvodu sa hralo svižnom tempe.Hostia vychádzali majmä zo zabezpečenej obrany. V trinástej minúte vyrazanú loptu domácim gólmanom z blízka doklepol do brány Léránt a poslal Komárno do vedenia. Niekedy sa hralo až príliš tvrdo, na čo doplatil Uzola, ktorý zápas nedohral kvôli zlomenej ruke. Po obrátke hostia umnou hrou kontrolovali vedenie a Mészáros poistil výsledok. Prehustenú obranu už hostia neprekonali.