Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:MŠK Hurbanovo - KFC Komárno 0:4 (0:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 16. forduló
Dátum:2011-03-12, 14:30
Gólok:50. Csintalan Tivadar, 55. Csintalan Tivadar, 69. Nagy József, 78. Mlynár Gabriel
Sárgalapok:40. Kökényesi Attila
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Skok Matej, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Szórád Csaba, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:13 - Mlynár Gabriel - Skok Matej (46. perc), 12 - Kürthy Róbert - Kökényesi Attila (55. perc), 15 - Uzola István - Kršteňanský Zdenko (70. perc)
Játékvezetők:Studený-Božik-Čaládik-Lukács I.
Nézőszám:700
Értékelés:Remek hangulat várta a komáromi játékosokat Gyallán, hiszen legalább annyian voltak a komáromi szektorban, mint a hazaiak lelátóján. Az első félidő egy meg nem adott komáromi gólt hozott, illetve egy felsőkapufát. A játékot többnyire a vendég csapat irányította, a hazaiak ritkán tudtak átjönni a félpályán. A második játékrészben fokozódott a komáromi nyomás, és alig 5 perc alatt sikerült megtörni a gyallaiak védelmét. Kétszer Csintalan volt eredményes, ezután Nagy József rúgott gólt büntetőből, majd Mlynár állította be a végeredményt. Ezenkívül még 3-4 tiszta gólhelyzet kimaradt. A 3 pont sorsa egyértelmű volt, de ennél még lesznek sokkal erősebb, szívósabb ellenfelek is.
Delta:...(az első félidőben) a komáromi csapat ugyan szinte végig birtokolta a labdát, de különösebben nem voltak a támadások veszélyesek. Ha néha meg is ingott a hazai védelem, Fekete remekül ellátta feladatát a hazai kapuban. ... A második félidőre változtatniuk kellett a komáromi edzőknek, hiszen az előző játékrészben mutatott "professzori" foci nem sok jót ígért a folytatásban. Skok helyére Mlynár állt be, ami szemmel láthatóan aktívabbá tette a komáromi támadásokat... Öt percig kellett várni az első komáromi gólra. Csintalan jó időben tartózkodott jó helyen, amikor egy baloldali beadásba robbant be... Négy perc múlva szinte ugyanez a helyzet ismétlődött meg és Csintalan másodszor is eredményes volt...
Nitrianske Noviny:Hostia vstupovali do zápasu ako vysoký favorit, ale v prvom polčase iba nastrelili brvno a jeden gól im neuznali. V druhom dejstve zaskočili Hurbanovo dva zlepené góly, domáci otvorili hru, ale v sedemdesiatej minúte prísne nariadenú penaltu premenil Nagy a výsledok dokanal Mlynár.