Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Okoličná na Ostrove 0:0
IV. liga, délkeleti csoport, 24. forduló
Dátum:2010-05-08, 16:30
Sárgalapok:67. Kökényesi Attila, 83. Wilson Speck Eugen
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Wilson Speck Eugen, 3 - Kosťukevič Vladimír, 4 - Untermayer István, 5 - Kürthy Róbert, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Untermayer Patrik, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:12 - Kürthy László - Kršteňanský Zdenko (70. perc)
Játékvezetők:Bazso-Voroš-Mlinkovics-Baláž
Nézőszám:550
Értékelés:A járási rangadóra szépszámú közönség gyűlt össze. Az első félidőben a komáromiak irányították a játékot, de csak helyzetecskékig jutottak. Az utolsó 15 percben a vendégek vették át a kezdeményezést, de ők sem játrak sikerrel a támadásokban. A második játékrészre egy harciasabb hazai csapat futott ki, sikerült is kidolgozni helyzeteket, közülük a legnagyobb Untermayer Patrik előtt adótott, de ő nagy ziccerben nem találta el a kaput. Aztán egy Gonzáles-szöglet után Antunovič találta el a kapufát. Az ekeliek támadásban ekkor sem mutattak sokat. A mérkőzésen viszont 90 perc alatt egy igazi komáromi kapura tartó lövés nem volt! Ez nélkül pedig nehéz gólt rúgni. A játékvezetők kétszer előnyszabály helyett szabadrúgást ítéltek olyan helyzetben, amikor Antunovič maga törhetett volna a kapura. Sajnos ezen a mérkőzésen is néhány játékos elég gyenge teljesítményt nyújtott a társaihoz képest.
Delta:Szánalmasan színvonalon aluli mérkőzést vívott a két csapat. Az első félidőben szinte semmi sem történt a pályán, hacsak nem számítjuk a temérdek pontatlan átadást, és a lélektelen játszadozást mindkét oldalon. A második félidőben kissé feljavult a KFC játéka, ami magában ugyan nem növelte a színvonalat, de legalább két helyzetig eljutottak a lilák, míg a vendégek egyet sem produkáltak. Előbb Untermyer Patrik nem talált a kapuba 2 méterről, majd a 73. percben Goran Antunovič találta telibe a jobbkapufát. Egyébként, talán csak ennek a két játékosnak a játékát vagy inkább lelkesedését lehetne úgy-ahogy értékelni. A mintegy 500 szurkoló csalódottan távozott a KFC stadionból. A találkozó egyetlen pozitívumaként, a pályán és lelátón egyaránt tapasztalható sportszerű légkört lehet elkönyvelni.
Nitrianske Noviny:V prvom polčase sa hral nemastný-neslaný futbal bez vyloženej šance. Neujala sa ani Antunovičova šanca, ktorý hneď v úvode iba preloboval súperovú bránu. V druhom polčase sa obe mužstvá osmelili, pribudli aj šance, ale chýbalo ovocie v podobe gólov. Tých sa diváci nedočkali ani v závere, a tak sa v korektnom derby zápase zrodila spravodlivá remíza.